Over Ons

De meeste opdrachtgevers willen tegenwoordig zelf controle over hun website houden. Dat is mogelijk met een zogeheten CMS (content management system). Just Do Design maakt gebruik van het CMS WordPress. Zodra de website af is kan de klant zelf met behulp van het dashboard van WordPress de inhoud van de site managen en actueel houden. Als u niet weet hoe u dit kan doen dan krijgt u uitleg hierover en een beknopte handleiding speciaal voor uw website.  U weet dan onder andere hoe u foto’s en filmpjes op uw site kunt plaatsen, pagina’s aan kan maken en hyperlinks kan koppelen.

Heeft u een bestaand logo waarvan u een vector bestand nodig heeft? Dan vectoriseren we dat voor u.

Video registraties: Just Do Design maakt in een team video registraties met 3 of 4 HD camera’s. Denk hierbij aan toneelstukken in bekende Rotterdamse theaters of aan evenementen in de Doelen. De registraties zijn ofwel te zien op de live stream van het betreffende theater, of zij worden achteraf ge-edit.

Klik hier voor enkele video’s die zijn gemaakt tijdens het International Poetry Festival 2016. De gedichten werden door ons ge-livestreamed.